Stickers

Een veelzijdig product waar je heel veel mogelijkheden mee hebt.

Wilt u zelf stickers plakken? Dat is zeker mogelijk. Wij kunnen deze voor u ontwerpen, produceren en leveren. Wij hebben zelf hiervoor alles in huis. Alles is mogelijk qua materiaal, formaat, vorm, kleuren en aantallen. Maar ook custom made. Of het nu stickers voor op gereedschap is, keuringsstickers, vloer- en muurstickers, raamstickers, promotiestickers, groot of klein…. Geef uw wensen door, en wij kijken wat er allemaal mogelijk is.

Stickers kunnen worden gedrukt voor gebruik op o.a. ramen, vloeren, houtwerk, doek en wanden. Natuurlijk kan dan gekozen worden voor binnen- en buiten gebruik.  Een belangrijke functie is het communiceren met het personeel en/of bezoekers. Vooral de laatste tijd  heeft Corona ervoor gezorgd dat er heel veel gecommuniceerd wordt met behulp van stickers. De stickers kunnen ook gebruikt worden als promotiemateriaal c.q. ter ondersteuning van uw logo. Een groot voordeel van stickers is dat u ze zelf kunt aanbrengen en ook weer verwijderen

Heeft u vragen of wilt u advies over bestickering neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag via de telefoon, mail of via get contact- cq. offerteaanvraag formulier.

Onderstaand een aantal foto’s van stickers drukwerk.