Wie zijn wij

Wij zijn sinds 1994 een reclame beletteringsbedrijf en zijn gevestigd aan Pesetaweg 91 in Nieuw-Vennep Haarlemmermeer. Wij verzorgen allerlei visuele reclame. Van autobelettering tot het produceren van stickers, en van spandoeken tot gevelreclame en alles daar tussenin. Wij bieden een totaalpakket aan producten en diensten. Wij zorgen ervoor dat u gezien wordt in uw omgeving bij uw (potentiële) klanten.

 

Waarom zou u kiezen voor C&T Reklame?
Wij zijn niet de enigen in onze soort. C&T Reklame probeert zich te onderscheiden door klantgerichte oplossingen aan te bieden met een uitstekende dienstverlening. Naast hoogwaardige producten wordt alles zeer vakkundig gemonteerd. Goede service en hoge kwaliteit staan hoog in het vaandel, en hier hechten wij hoge waarde aan. Het willen zijn van een betrouwbare partner die doet wat ie zegt.

C&T Reklame is als erkend Signbedrijf de juiste partner voor al uw reclame uitingen op allerlei fronten. De praktijk wijst dagelijks uit dat het Erkend Signbedrijf een betrouwbare en creatieve “reclame-aannemer” is. Ook zijn wij ons bewust van het feit dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een bijdrage levert aan de kwaliteit van het milieu en dus de samenleving. Zo maken wij gebruik van o.a. ECO solvent-inkten.

 

Wat doet een Erkend Signbedrijf?
Als u zich op de markt van de reclameproductie oriënteert, stuit u op een bonte verzameling van bedrijven die uiteenlopende specialismen en ambities hebben. Zoekt u een bedrijf dat de productie van uw tastbare reclameobjecten gaat verzorgen, dan bent u bij een Erkend Signbedrijf aan het juiste adres.

Om de kwaliteit zichtbaar te maken, worden de bedrijven gecertificeerd en verkrijgen ze het SI’BON keurmerk. Bij hen, die in de praktijk hebben bewezen dat zij bonafide en professionele bedrijven zijn, treft u het keurmerk van SI’BON aan. Het is uiterst belangrijk dat u bij uw zoektocht op de aanwezigheid hiervan let, zodat u zeker bent van kwaliteit. Branche organisatie SI’BON is de overkoepelende organisatie voor signbedrijven. SI’BON ondersteunt de Erkende Signbedrijven op vele fronten. Onder meer met informatie over technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, kwaliteitszorg en opleidingen voor vakbekwaam personeel. U kunt er zeker van zijn dat u bij uw speurtocht naar een signbedrijf kwaliteit, creativiteit en professionaliteit in huis haalt, wanneer u kiest voor een Erkend Signbedrijf. Meer informatie kunt u vinden op de website van SI’BON.

 

VCA gecertificeerd
Tevens is C&T Reklame ook VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Meer informatie kunt u vinden op de website van VCA.

Op weg naar duurzaamheid

  • Er wordt gewerkt aan verduurzaming pand door o.a. zonnepanelen
  • Binnenkort volledig van het gas afDuurzaam
  • Verbetering van wagenpark
  • Ledverlichting bij lichtreclame
  • Hergebruik van verpakkingen
  • Recyclen van eindkappen van folierollen
  • Samenwerking met duurzame leveranciers
hybride stationwagen

Wat er nog meer mogelijk is voor u:

  • Wij kunnen printen op pvc vrije folie
  • Wij kunnen ook duurzame spandoeken leveren
  • En wat dacht u van kleding, 100% biologisch katoen of van hergebruikte petflessen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
C&T Reklame draagt ook haar steentje bij aan lokale en regionale initiatieven. Zo sponsoren wij vele lokale verenigingen en zijn wij donateur van de stichting Holland – Oekraïne.

Wij hopen dat u onze website informatief zult vinden. Mocht u behoefte hebben aan nadere informatie en/of een geheel vrijblijvende offerte dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij willen u graag van dienst zijn!

Namens het gehele team van C&T Reklame.