Klant in beeld – Metaalrecycling Hoofddorp

Recycling van alle soorten ijzer en metalen
Of het nu gaat om ijzer, koper, kabels, lood, of zelfs computers, bij Metaalrecycling Hoofddorp kunt u het allemaal kwijt. Maar de service gaat verder dan de inkoop van oude metalen alleen. Metaalrecycling Hoofddorp beschikt ook over diverse maten bakken en containers, geschikt voor al het metaalafval. Deze bakken of containers worden geplaatst op aanvraag, op werklocatie of op de eigen werf. Daarnaast kunnen constructies en machines worden gedemonteerd en bewerkt, op locatie of op het inname terrein van Metaalrecycling Hoofddorp zelf. Door middel van snijbranden of een hydraulische kraan met schrootschaar, kan het ijzer en metaal bewerkt en afgevoerd worden in de containers. Kortom: ijzersterke service!

Weggooien is zonde
Waarom weggooien als je er weer iets nieuws van kan maken? Vele soorten metaal, kabels en zelfs computer onderdelen kunnen worden gerecycled tot nieuwe materialen. Met een eigen Kabel recycle-installatie verwerkt Metaalrecycling Hoofddorp grote hoeveelheden kabel -en koperafval tot zuiver koper, aluminium, lood, ijzer en kunststoffen. Door het transporteren van de materialen rechtstreeks naar de eindverwerkers, kan Metaalrecycling Hoofddorp de beste prijs bieden voor oud-ijzer en metalen. Beter voor mens, milieu en de portemonnee!

De Opdrachten
C&T Reklame heeft voor Metaalrecycling Hoofddorp diverse opdrachten mogen uitvoeren. Het beletteren van de containers was een van deze opdrachten. Uiteraard in de clubkleuren, zodat men ze overal herkent! Ook hebben wij magneetplaten, stickers en de belettering voor een kraan mogen verzorgen. Enige tijd geleden hebben wij zelfs deze mooie Dacia Dokker van belettering mogen voorzien, met een prachtig eindresultaat. Zo zullen ze gezien worden, maar ook gezien blijven worden.

Wij willen Metaalrecycling bedanken voor de mooie opdrachten en ijzersterke samenwerking, en wensen hun veel succes!

Het C&T Team

Metaalrecycling Hoofddorp B.V.
Rijnlanderweg 1089
2132 MP Hoofddorp

Eigenaar Dennis van Groningen is bereikbaar op telefoonnummer: 
023 – 5630603 en via de mail: info@metaalrecyclinghoofddorp.nl

Fotogalerie Metaalrecycling Hoofddorp