Nieuwtjes

VCA gecertificeerd

Tevens is C&T Reklame ook VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Meer informatie kunt u vinden op de website van VCA.

Samenwerking

Er is een jarenlange samenwerking tussen Autocentrum Beelen en C&T Reklame. Tevens is Autocentrum Beelen leverancier van ons wagenpark. Autocentrum Beelen is een one-stop-shop, waarbij klanten volledig ontzorgd worden door alles in, op en om de auto te regelen. Voor de signing worden wij dan veelal ingeschakeld. Door de vele opdrachten bieden wij een scherpe prijs voor een goede kwaliteit. En met name de kwaliteit is zo belangrijk voor Autocentrum Beelen. “En die leveren wij”, aldus C&T Reklame.

Het bedrijf in een nieuw jasje

Binnen het bedrijf zijn er wat veranderingen qua uitstraling. Zo zitten wij van de 25 jaar alweer ruim 10 jaar op de Pesetaweg 91 gevestigd. Het pand is intern inmiddels met de tijd meegegaan en in een nieuw jasje gestoken. Zo is op de begane grond meer ruimte gecreëerd en zijn afdelingen intern dus verhuisd. De keuken was wit, maar is nu mooi rood geplakt. Het andere interieur is ook onder handen genomen. De bureaus en tafels zijn voorzien van een houtlook-folie en de glazen wand is voorzien van fraaie fullcolour visuals.

Nieuwe dienst bij C&T Reklame!

Ontwerp je eigen ontwerp! Maak heel eenvoudig uw eigen ontwerp met de online ontwerptool en bewaar tot wel 10 ontwerpen. Zie hiervoor de welkomstpagina voor meer informatie.