Preventiemateriaal COVID-19

Om werken in deze tijd veiliger te maken, biedt C&T Reklame waarschuwingsstickers, markeringen, vloersignaleringen, veiligheidshesjes met bedrukking en zelfs preventieschermen. Het lijkt erop dat de Corona-maatregelen langer gaan duren. We merken dat men naar oplossingen zoekt zodat men op een veilige afstand kan blijven werken.

Wilt u meer weten over onderstaande producten, mail ons dan naar info@ct-reklame.nl of neem contact met ons op via 0252-624364.

Preventieschermen/wanden

Wij bieden ook preventieschermen/wanden aan. Deze schermen bieden bescherming aan personeel en klanten tegen bacteriën en virussen. Het scherm kan vrijstaand op de toonbank of balie worden geplaatst met de meegeleverde transparante voeten. Ook kan het scherm hangend gemonteerd worden. Het scherm kan worden geleverd met een opening aan de onderzijde. De afmetingen van de opening: 990×200 mm (breedte x hoogte). Door de transparantie van het scherm blijft communicatie mogelijk. Afmetingen scherm: 1150 x 800 mm (breedte x hoogte).

Veiligheidshesjes

De hesjes kunnen worden bedrukt met elk gewenst ontwerp, aanpassingen in de lay-out zijn mogelijk! Verkrijgbaar in de kleuren geel en oranje.

Waarschuwingsstickers, markeringen en vloersignaleringen

Markeringen en vloersignaleringen springen direct in het oog. C&T Reklame biedt een ruime selectie aan speciale stickers aan die op meerdere oppervlaktes kunnen worden bevestigd. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Dit geldt voor alle soorten stickers. Hiermee kunt u kenbaar maken dat men afstand van elkaar dient te houden en is tevens makkelijk te verwijderen naderhand. Ook bij deze producten geldt: aanpassingen in de lay-out zijn mogelijk!