Raamfolie

Een groot voordeel van deze folie is dat ze veel goedkoper is dan een nieuw raam te laten zandstralen. Bovendien zijn de tekeningen, afbeeldingen en motieven die je in zandstraal folie kan plaatsen, veel uitgebreider dan bij het effectieve zandstraal proces.

Zandstraalfolie
Een zeer fraaie en zeer luxe folie! U kunt zandstraal folie gebruiken om meer privacy te creëren in uw kantoorruimte, uw badkamer, voordeur, woonruimte en ga zo maar door. U kunt hiermee de uitstraling van een gebouw of kantoor een stuk opwaarderen. Voor kantoren kan het ook op gebied van veiligheid een oplossing zijn, omdat je zo de inkijk in bijvoorbeeld kamers of vergaderzalen kan verhinderen. Naast kantoren wordt zandstraalfolie onder meer toegepast in, fabrieken, musea, dokters/tandarts/fysio praktijken, computer- en opslagruimten.

Zonwerende- en warmtewerende folies
Er zijn spiegelende folies voor een onbelemmerd uitzicht naar buiten, die zonwerend en/of warmtewerend zijn. Niet iedereen kan of wil een airconditioningssysteem aanschaffen. Hiermee kunnen deze folies wellicht voor u een passende oplossing zijn. Er zijn meerdere types, vraag hier gerust naar door ons te bellen of te mailen naar info@ct-reklame.nl.

De voordelen van zandstraalfolie:

• Het biedt een optimaal effect tegen geringe kosten!
• Er zijn folies die inkijkbeperking combineren met:
• Verfraaiing van het glas
• Afbreking van hinderlijke lichtschittering
• Tegenhouden van zonnewarmte en ultraviolet licht