Wie zijn wij

C&T Reklame is als erkend Signbedrijf de juiste partner voor al uw reclame uitingen op allerlei fronten. De praktijk wijst dagelijks uit dat het Erkend Signbedrijf een betrouwbare en creatieve “reclame-aannemer” is.

Uw veelzijdige partner in visuele reclame

C&T Reklame adviseert, ontwerpt, produceert en monteert de meest uiteenlopende uitvoeringen van visuele reclame, waaronder lichtbakken, autobelettering, reclameborden, doosletters, LED-verlichting, zuilen, freesletters en digitaal printwerk. Ook verzorgen wij voor u het traject van gemeentelijke vergunningaanvragen. Wij hebben beschikking over de meest geavanceerde, gespecialiseerde apparatuur, werken met een vast team van enthousiaste vakmensen en uitstekende toeleveranciers waardoor de afwerking en de kwaliteit van uw visuele reclame gegarandeerd zijn.

Wij werken met de meest moderne apparatuur en software voor het uitvoeren van ons uitgebreide dienstenpakket. Optimale service en kwaliteit verlenen zijn onze belangrijkste bedrijfsdoelstellingen. Het vorenstaande in combinatie met onze flexibiliteit en concurrerende prijzen kan niet anders resulteren dan in zeer tevreden en omvangrijk klantenbestand.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

C&T Reklame draagt ook haar steentje bij aan lokale en regionale initiatieven. Zo sponsoren wij vele lokale verenigingen en zijn wij donateur van de stichting Holland – Oekraïne en Ride for the Roses.

Wat doet een Erkend Signbedrijf?

Als u zich op de markt van de reclameproductie oriënteert, stuit u op een bonte verzameling van bedrijven die uiteenlopende specialismen en ambities hebben. Zoekt u een bedrijf dat de productie van uw tastbare reclameobjecten gaat verzorgen, dan bent u bij een Erkend Signbedrijf aan het juiste adres.

Keurmerk

Om de kwaliteit zichtbaar te maken, worden de bedrijven gecertificeerd en verkrijgen ze het SI’BON keurmerk. Bij hen, die in de praktijk hebben bewezen dat zij bonafide en professionele bedrijven zijn, treft u het keurmerk van SI’BON aan. Het is uiterst belangrijk dat u bij uw zoektocht op de aanwezigheid hiervan let, zodat u zeker bent van kwaliteit. Branche organisatie SI’BON is de overkoepelende organisatie voor signbedrijven. SI’BON ondersteunt de Erkende Signbedrijven op vele fronten. Onder meer met informatie over technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, kwaliteitszorg en opleidingen voor vakbekwaam personeel. U kunt er zeker van zijn dat u bij uw speurtocht naar een signbedrijf kwaliteit, creativiteit en professionaliteit in huis haalt, wanneer u kiest voor een Erkend Signbedrijf. Voor meer informatie, kunt u terecht op de website van SI’BON.
U kunt ook kijken in de digitale folder van SI’BON [ klik hier ]

VCA gecertificeerd

Tevens is C&T Reklame ook VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Meer informatie kunt u vinden op de website van VCA.

Wij hopen dat u onze website informatief zult vinden. Mocht u behoefte hebben aan nadere informatie en/of een geheel vrijblijvende offerte dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij willen u graag van dienst zijn!

Namens het gehele C&T Reklame-team,
Cor Nietveld