Gevelreclame / belettering

Klant in beeld!.

Over DELI 5 Delicatessen & More.
Deli 5 opende op 27 augustus 2021 in Vijfhuizen haar deuren. Van dinsdag tot en met zaterdag staan moeder Femke en dochter Zarah achter de toonbank. Femke heeft na 25 jaar televisie maken het roer omgegooid en Zarah heeft na haar mbo opleiding besloten een tussenjaar te nemen.

Je kunt hier terecht voor verse vleeswaren, kaas, tapenades, versmaaltijden, soepen, zelf gebrande noten, vers belegde broodjes, diverse soorten wijn maar ook voor leuke accessoires. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd en wij staan open voor wensen en suggesties van klanten.

Het C&T Team

De opdracht:

Deli5 opende 27 juli 2021 in Vijfhuizen haar deuren. De eigenaresse nam een bestaande winkelpand over wat voorheen als slagerij diende. Bepaalde onderdelen van het interieur wilde zij in een andere kleur. Ons werd gevraagd of dit met folie geplakt kon worden, en dat was zeker het geval.

Zo gingen we aan de slag met de boeiranden binnen, de diverse kasten en de bestaande reclameborden aan muur en zelfs de kastombouw van de koeling. Doordat de kasten en dergelijke een bepaalde ondergrond met structuur hadden, is gekozen voor een interieurfolie, mat zwart. Ook komen de logo’s van Deli5 hier en daar terug in het interieur als herkenning. De mat zwarte kleur is doorgetrokken naar buiten, met een folie welke geschikt is voor buiten.

Op de voorgevel en het frame met reclamebord langs de weg natuurlijk ook het deli5 logo, zodat iedereen deze mooie en smaakvolle delicatessenzaak weet te vinden. Met als kers op de taart, de twee mooie gevelvlaggen.

Bedankt voor deze mooie opdracht, wat leuk om te doen en mooi om het zo te zien veranderen in wat het nu is geworden. Heel veel succes met de winkel, namens het gehele C&T Team!

 

Deli 5 is als volgt te bereiken”

Deli 5

Gevelreclame / belettering

Foto’s gemaakt tijdens de uitgevoerde werkzaamheden.