Klant-in-beeld-CTS-group

Over CTS Group:
CTS GROUP is specialist in Europese distributie en logistiek. Met een unieke productlijn en een persoonlijke aanpak verzekeren zij u steeds opnieuw van een optimale invulling van uw zendingen en logistieke activiteiten. Flexibiliteit, proactieve communicatie en innovatie; daarin onderscheiden zij zich van andere logistieke dienstverleners.

Waar CTS GROUP in 1995 startte met een klein groepje medewerkers als distributiespecialist voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Italië, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een full-service logistiek dienstverlener met een wagenpark van 130+ trailers en een service voor bijna alle landen in Europa. Vanuit drie locaties, waarvan één in België, staan zij met een persoonlijke aanpak en unieke productlijn voor het leveren van topkwaliteit in alle elementen van distributie en logistiek. Nog steeds werken ze samen met klanten van het eerste uur. En daar zijn ze trots op! Ook kijken ze als innovatieve logistiek dienstverlener continu hoe zij u nog beter van dienst kunnen zijn en houden zij hun ogen open voor nieuwe kansen. Daarnaast heeft de ontwikkeling van hun medewerkers een grote focus. Het leveren van de beste kwaliteit begint tenslotte bij jezelf!

Bij CTS GROUP kan men niet alleen terecht voor reguliere distributie (b2b en b2c) en marketplace-logistiek, maar ook voor de afhandeling van E-Commerce orders; namelijk via dochteronderneming Fulfilment Solutions. Ook willen zij actief bijdragen aan een duurzame toekomst en zijn zij volop bezig met MVO en duurzaamheid. Zo richt men zich op reductie van de CO2 uitstoot, zijn zij met 2 sterren ingestroomd in het Lean & Green programma en werken zij samen met Climate Neutral Group door te investeren in het klimaatproject Maísa, dat klimaatverandering tegengaat door ontbossing in Brazilië te verminderen. Alle CO2-uitstoot van hun eigen wagenpark wordt hiermee volledig gecompenseerd.

De opdracht:
Voor CTS GROUP hebben wij een mooi project mogen uitvoeren. CTS GROUP gaf aan een overname te hebben gedaan en daarmee forse uitbreiding van hun wagenpark te hebben gerealiseerd. Het overgenomen materieel mochten wij voorzien van de CTS GROUP huisstijl. Een grote klus, want het additionele wagenpark bestond uit ongeveer 65 eenheden. Dit varieerde van trekkers, opleggers, grote en kleine motorwagens en bakwagens tot een rancheertrekker. Logistiek en planning konden we aan CTS GROUP natuurlijk prima overlaten, dat is immers hun ding. We hebben dit stapsgewijs gedaan en verspreid over een half jaar. Er is zoveel mogelijk gecombineerd met het keuren van enkele wagens en tegelijkertijd het uitvoeren van de beletteringen, wel zo efficiënt! De oranje kleur van de cabines sloot niet helemaal aan op de huidige huisstijl van CTS GROUP, maar er is een mooie tussenweg gevonden. De oranje cabines werden ontdaan van hun bestaande bestickering en voorzien van een witte band met daarin de herkenbare kleuren rood en blauw uit het CTS GROUP logo. De opleggers, motorwagens en bakwagens konden in 1 lijn beletterd worden, gelijk aan het reeds rijdende materieel en sluit hierdoor mooi aan bij de rest. Er komt een hoop bij kijken, wat een leuke ervaring en avontuur was het.
Het gehele team van C&T wil CTS GROUP bedanken voor deze mooie en geweldige opdracht. Wij wensen ze veilige kilometers toe met het vernieuwde wagenpark!