IJzer- en metaalinkoop van A tot Z
De firma Van Groningen B.V. is al meer dan 50 jaar actief in het milieuverantwoord verwerken van allerlei soorten ijzer en metaal. Bij de verwerking hiervan maken zij gebruik van een grote vaste groep vakbekwame medewerkers en een modern machinepark waaronder diverse mobiele kranen met sorteergrijpers en scharen. Of het nu gaat om ijzer, koper of aluminium, Van Groningen B.V. geeft u de hoogste prijs voor al uw ijzer en metaal. Na inkoop wordt het materiaal, indien nodig, bewerkt en gesorteerd. Deze materialen vinden daarna hun weg naar de nationale en internationale staalfabrieken. En met meerdere vestigingen (Vijfhuizen, Nieuw-Vennep, Nunspeet en Leimuiden) is er altijd wel een vestiging van Van Groningen B.V. bij u in de buurt.

Slopen is een kunst
Ook voor constructiesloop bent u bij Van Groningen B.V. op het juiste adres. Ze beschikken over een breed scala aan machines zoals mobiele kranen met bak, sorteergrijpers, poliepgrijpers en schrootscharen. Hiermee is het mogelijk om in opdracht van een sloopbedrijf gebouwen en constructies te slopen. Tevens kan de afvoer/vervoer van het vrijgekomen materiaal geregeld worden, waardoor de klant volledig wordt ontzorgd.

Dust Warriors
Wist u dat Van Groningen B.V. ook een prominent deelnemer is aan diverse autocross-evenementen en zelfs de Dakar Rally? Ze beschikken over een groot wagenpark met diverse race- en crossvoertuigen. Veel van deze voertuigen hebben wij mogen voorzien van belettering. Het team, genaamd Dust Warriors, is te herkennen aan hun groene voertuigen voorzien met hun iconische embleem. Daarnaast zijn de voertuigen ook voorzien met mooie reclame voor Van Groningen B.V. zelf.

De opdrachten
Naast het beletteren van de cross- en rallyvoertuigen, hebben wij recentelijk gezorgd voor de nieuwe borden bij Van Groningen Leimuiden B.V. (voorheen Vianen Leimuiden Recycling B.V.). Daarnaast verzorgen wij ook regelmatig verschillende soorten stickers, maar ook belettering voor op containers. Ook het beletteren van verschillende machines zoals kranen en grijpers maakt onderdeel uit van ons portfolio.

Wij willen Van Groningen B.V. bedanken voor de mooie opdrachten en goede samenwerking, en wensen veel succes!

Het C&T Team

Van Groningen Nieuw-Vennep B.V.

Staringstraat 39
Postbus 38-2150 AA-Nieuw-Vennep
T 0252-687041 + F 0252-675751
E info@vangroningenbv.nl
WebsiteVan Groningen B.V.