Voertuigbelettering en carwrapping

Een van onze diensten waarin wij zijn gespecialiseerd.

Uw voertuigbelettering is uw rijdende visitekaartje. In 1 oogopslag een duidelijke en nette uitstraling voor uw wagen- en machinepark. U wilt tenslotte dat uw naam een herkenning wordt op de bedrijfswagens en overige voertuigen. Of dit nu voor een auto, vrachtwagen, fiets, aanhanger of machine is. Het is vaak het eerste wat uw (potentiele) klant ziet. Een goede en professionele belettering is dus belangrijk. Dit kan d.m.v. een rustige en subtiele belettering tot volledige carwraps. Het beletteren van een voertuig is een specialisme.

Buiten ervaren medewerkers, maken wij ook gebruik van hoogwaardige kwaliteit folies voor het perfecte resultaat. Zo gebruiken wij folies van o.a. Avery en 3M. Voor alle voertuigen kunt bij ons terecht. Wij beschikken over een enorme bibliotheek van voertuigen. Wij denken en werken met u mee, van ontwerp tot uitvoering

Zelf ontwerpen
Weet u dat u ook zelf een ontwerp voor uw voertuig kan maken in een ontwerpprogramma bij ons op de website? Voor een ieder die zelf over deze ontwerp skills beschikt.

Carwrapping
Dé nieuwe trend in autoreclame en interieur design. Onder carwrapping wordt verstaan het volledig inpakken van een voertuig. Dit kan gedaan worden met een gekleurde folie of een full-color print. Stelt u zich eens voor, u wilt een bedrijfswagen kopen, u vindt een goede kandidaat, goede prijs, maar hij is niet de kleur die u wilt. U overweegt om hem over te spuiten, maar u verwacht dat u de auto niet meer dan 3 jaar zal gaan rijden. Dan is carwrapping een oplossing voor dit probleem. Het is goedkoper dan het volledig overspuiten van een voertuig. En bijkomend voordeel is dat u na drie jaar de folie kunt verwijderen en een volledig krasvrije auto heeft. Alsof hij net is gespoten…….

Met carwrapping is het ook mogelijk om uw auto volledig in te pakken met een full-color print. Dit hoeft niet perse een foto te zijn, maar denkt u ook aan bijvoorbeeld een verloop van kleuren, een op uw specificatie gemaakte kleur, enz. Maar met een mooie foto, kan natuurlijk ook! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Carwrapping project

Deze carwrapping is door ons uitgevoerd in opdrachten Autocentrum Beelen. Het ontwerp is uitgevoerd door Blond.nl in opdracht van Powered by Carol.

Carwrapping video

Deze video laat het wrappen van een auto zien. Naast een auto worden o.a. ook motors, scooters, binnen- en buiten panelen,
garagedeuren, binnen- en buitendeuren,  glazen wanden, keukens, wandmeubels enz enz gewrapped.
Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de kwaliteit van de folie.

Onderstaand enkele voorbeelden beletterings- en carwrapprojecten.